DENNIS LEGREE

Dennis Le Gree is een bijzonder veelzijdig artiest en top entertainer. Hij beschikt over een krachtige stem en een warme, natuurlijke uitstraling.

Hij voelt zich even goed thuis in de klassieke muziek zoals Rossini's " La Cenerentola " maar ook de Musical, Jazz, R N B, Soul en Gospel hebben voor hem geen geheimen meer.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij overal ter wereld optreedt van exclusieve Jazz clubs tot gerenommeerde concertzalen zoals het Lincoln Center ( New York ) Out of Doors), Vista Palace Hotel ( Monte Carlo ) of de Musiktagen van Schloss Lerbach.

Dennis Le Gree is afkomstig van Miami - Florida waar hij zijn opleiding genoot aan de Bethune - Cookman College. Zijn musical debuut maakt hij in Japan (Osaka) in 'Harlem Symphony'. Later volgden nog "Ain't misbehavin' ", "Hair" en "Victor-Victoria".
In 1993 kreeg hij de rol van Poppa in " Starlight Express " te Bochum (D) aangeboden. Aansluitend ging hij met die rol op tournee in de USA. Naast zijn vele Gala-optredens en concerten is Dennis Le Gree ook actief in de theaterwereld in Duitsland zoals in de Staatstheaters van Karlsruhe,Gelsenkirchen en M—Ćnchen. Momenteel scheert hij hoge toppen in de gloednieuwe Latin Pop Musical " Carmen & Cubana " in ( Wien ) Oostenrijk.

Management & Bookings voor de Benelux exclusiv Rominelli Productions