HOLLYWOOD STRINGS" Hollywood Movie Strings " is een avond die geen enkele muziekliefhebber mag missen. Topvocalisten uit Vlaanderen brengen de mooiste songs uit bekende films van vroeger tot nu.
‘Hollywood Movie Strings' is een wervelend productie onder leiding van Max Smeets, die jarenlang als muziekdirecteur verantwoordelijk was voor vele succesproducties van de musicalafdeling van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. Hij zit zelf aan de vleugel en dirigeert het inmiddels zeer bekende en veel gevraagde 14 man sterke strijkorkest ‘Maxemillecorde'.

Het grote live-orkest Maxemillecorde begeleidt de solisten in klassiekers als Conquest of Paradise, Chariots of Fire en Once upon a Time in the West; brengt enkele James Bond toppers maar zal ook recente films aandoen als Titanic, Against all Odds en vele anderen. Een keur van Vlaamse Musicalartiesten zal evenals vorige seizoenen zijn opwachting maken in deze Movie Strings. Max Smeets zal vier toppers begeleiden uit de volgende lijst: met Ann Van den Broeck of Wanda Joosten, Marc Meersman of Dimitri Verhoeven, Anne Mie Gils of Kirsten Cools, Jan Schepens of Sebastien De Smet, Dennis Le Gree en het Ballet van Rominelli Productions