LA GRANDE FOLLIEEen sterrenballet van internationale allure met zorgvuldig uitgewerkte choreografieлn en schitterende kostuums, waarbij zwoele passen en strakke bewegingen worden afgewisseld met sensuele duetten en explosieve dansscenes. Voeg daarbij de Amerikaanse musicalster Dennis Le Gree met zijn krachtig timbre en warme charisma en de voornaamste sopraan musicalster van Vlaanderen An Lauwereins en U ondergaat een onvergelijkelijk schouwspel van glitter, glamour, zang en dans.

Een nieuwe stijilvolle en sprankelnde muziek- en dansproductie die u meeneemt in de vrolijike, spannende, sensationelle wereld van de Moulin Rouge, Broadway, West End, Las Vegas, en Copacabana boordevol Musical-, Jazz- en Popmuziek begleid door een live orkest " The Jack Million Band ".
Met gedreven en enthousiaste vertolkingen door:

An Lauwereins
De voornaamste sopraan-musical ster van Vlaanderen.
Zij creлerde in Vlaanderen Nederland tal van hoofdrollen in de Nederlandstalige versies van ondermeer The Sound of Music, Les Misйrables, Jekyll & Hyde, Broadway Baby,
vertolkte de rol van de operadiva Carlotta in The Phantom of the Opera in Her Majesty’s Theatre op de Londense West End!

Dennis LeGree
Topentertainer uit de USA,
gespecialiseerd in musical, jazz and gospel.
Hij speelde o.a. een hoofdrol in Starlight Express (Tour Duitsland 1993-1998 en VSA 2003-2004).

Sabine Neibersch
musicalster van Osterijk. hoofdrool in La belle & Biest Germany, tour in Germany Musical Hautnah,

The Rominelli Dancers
Internationaal balletgezelschap met zorgvuldig uitgewerkte choreografieлn en prachtige kostuums.
Het dansensemble bestaat uit een kern van 5 dames en 3 heren die elk een professionele dansopleiding genoten hebben aan gerenommeerde dansscholen,
van Antwerpen, Amsterdam over New York, St. Petersburg, Mьnchen tot Milaan.
Zij kunnen elk genre omkaderen: zowel Jazz, Klassiek als Musical.

Max Smeets Orchester
Orkest van 7 professionele musici.
piano, bass, drums, keyboards, sax, trompet, trombone.